Aybastı Müftülüğü | ORDU
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

FORMLAR

EN ÇOK OKUNANLAR

Hizmet Standartları

Diyanet. TV

Camileriyle Aybastı

İKYS PROGRAMI

İKYS İKYS mal bildirimi nasıl yapılacak adım adım resimli anlatım

Tarih 04 Mart 2013, 13:08 Editör

Mal Bildiriminde değişiklik olan personelimiz, edindikleri taşınır-taşınmaz gayrimenkullerini aynın sistem üzerinden girebileceklerdir.

İKYS MAL BİLDİRMİ NASIL YAPILACAK ADIM ADIM RESİMLİ ANLATIM

Başkanlığımızca hizmete hazır hale getirilen İKYS (İnsan Kaynakları Bilgi Yönetim Sistemi) Programı Tüm Personelimize hizmet verecek şekilde düzenlenmiş olup, personelimiz sisteme üye olarak hizmet bilgilerini görebileceklerdir.

Mal bildiriminde değişiklik olanlar Müftülüklere verilecek olan Mal Bildirimleri aynı sistem üzerinden girilecek, onaylandıktan sonra çıktısı alınarak Müftülüğe teslim edilecektir.

Personelimizden mal bildirimi nasıl yapılacağını bilmeyenler için resimli anlatımla mal bildiriminin nasıl yapılacağı anlatılmıştır.

Ancak mal bildirimi yapabilmek için İKY kullanıcı adınızın aktif olması gerekiyor. Sisteme giriş yapamayan personelimizin İKYS Kullanıcı adı ve şifresi aktif olmadığından ilk olarak hesabını aktif hale getirmesi gerekiyor.

Şimdi adım adım bu işin nasıl yapılacağı resimlerle anlatılmıştır.

Eğer İKYS şifreniz aktif değilse (Sisteme giriş yapamıyorsanız) nasıl aktif edeceğinizi öğrenmek için Lütfen Buraya Tıklayınız.

Kullanıcı adınız ve şifreniz aktif fakat Mal bildirimini nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız Lütfen Buraya Tıklayınız.

Bu haber 4770 defa okunmuştur.

Yurtdışı Sürekli Göreve Atanacak Personel Sınav Duyurusu

Yurtdışı Sürekli Göreve Atanacak Personel Sınav Duyurusu Yurtdışı Sürekli Göreve Atanacak Personel Sınav Duyurusu

Harun Er e Veda Programı Düzenlendi.

Harun Er e Veda Programı Düzenlendi. İlçemiz müftülük personeli iken Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdürlüğüne atanan Harun Er için veda yemeği düzenle...

İlçe Müftümüz

Kutlu Doğum Özel Sitesi

Eğitim Portalı