Aybastı Müftülüğü | ORDU
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

FORMLAR

EN ÇOK OKUNANLAR

Hizmet Standartları

Diyanet. TV

Camileriyle Aybastı

İKYS PROGRAMI

Merkez Kız Kuran Kursu ve Ögreticileri

Neslihan BAYRAKTAR

Nazime KARACA

Mine KARACA

1982 yılında Samsun'da doğdu.İlahiyat Fakültesi mezunu olan görevlimiz İlçemiz Merkez Kız Kur’an Kursu Öğreticisi ve yöneticisi  olarak görev yapmaktadır. Evli ve bir çocuk annesidir.

1965 yılında Aybastı’da doğdu. Açık Öğretim Fakültesi Sosyal Bilimler mezunu olan görevlimiz, İlçemiz Merkez Kız Kur’an Kursu Öğreticisi olarak görev yapmaktadır. Evli ve iki çocuk annesidir.

1971 yılında Fatsa’da doğdu. Açık Öğretim Fakültesi İlahiyat Fakültesi bölümü mezunu olan görevlimiz, İlçemiz Merkez Kız Kur’an Kursu Öğreticisi olarak görev yapmaktadır. Evli ve iki çocuk annesidir.

Hayriye VARICI

Sabiha EVİRGENTÜRK

Emine AYDIN

1969 yılında Aybastı’da doğdu. İmam hatip Lisesi Mezunu olan görevlimiz, İlçemiz Merkez Kız Kur’an Kursu Öğreticisi olarak görev yapmaktadır. Evli ve beş çocuk annesidir.

1975 yılında Çarşamba'da dogdu. İmam hatip Lisesi mezunu olan görevlimiz İlçemiz Merkez Kız Kur’an Kursunda Fahri  Öğreticisi olarak görev yapmaktadır. Evli ve iki çocuk annesidir.

1986 yılında Aybastı'da doğdu.İmam hatip Lisesi mezunu ve hafız olan görevlimiz İlçemiz Merkez Kız Kur’an Kursunda Fahri  Öğreticisi olarak görev yapmaktad

Bu sayfa 3701 defa görüntülenmiştir.

İlçe Müftümüz

Kutlu Doğum Özel Sitesi

Eğitim Portalı

Camiler ve Din Görevlileri Haftası